Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα 0-0: Πήραν βαθμό και πάνε για… τελικό στη Λεωφόρο οι Ισραηλινοί

Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα 0-0: Πήραν βαθμό και πάνε για… τελικό στη Λεωφόρο οι Ισραηλινοί

Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα έμειναν στο 0-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Europa League στον όμιλο του Παναθηναϊκού ο οποίος θα προκριθεί στο Conference League αν δεν χάσει την τελευταία αγωνιστική από τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο.

Έκλεισε η εκκρεμότητα στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με τη Βιγιαρεάλ να έρχεται ισόπαλη με 0-0 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα στο «Θεράμικα», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Ουσιαστικά όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα άλλαζε κάτι για τους «πράσινους» ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής με τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο.

Αυτό γιατί ακόμη και να νικούσε η Μακάμπι και να έπιανε στη βαθμολογία την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα υστερούσε στην ισοβαθμία λόγω πολύ καλύτερης διαφοράς τερμάτων που έχει ο Παναθηναϊκός. Έτσι, το «τριφύλλι» θέλει απλά να μην χάσει από τη Μακάμπι την άλλη εβδομάδα για να πάρει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Conference League. Όσο για τη Βιγιαρεάλ, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρεν στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Ένα φάουλ που άλλαξε το παιχνίδι κι ένα must win

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, το ματς είχε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η Βιγιαρεάλ μάλιστα πέτυχε γκολ με τον Μπρέρετον Ντίας στο 21′, αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Ο Κάιουφ κράτησε όρθια τη Μακάμπι όποτε χρειάστηκε, ενώ στο 78′ είχε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Αλτιμίρα, Γκάμπια, Κουένκα, Φόιθ(57΄Πεντράθα), Καπού, Κομεσάνια(57’ Κοκλέν), Τριγκέρος(84’ Πασκουάλ), Ακχομάς, Μπαένα(46’ Μοράλες), Μπρέρετον Ντίας(66’ Μορένο)

Μακάμπι Χάιφα: Κάιουφ, Σούντγκρεν(61’ Ποντγκορεάνου), Γκέρσον, Σίμιτς, Καντίλ, Μοχάμεντ(43’ Τζαμπέρ), Χαγκάγκ(61’ Φέινγκολντ), Σο, Καλάιλι(46’ Πιερό), Ρεφαέλοφ, Νταβίντ.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ