Oι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν από την UEFA για το ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς κόσμο στα γήπεδα

Oι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων ενημερώθηκαν από την UEFA για το ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς κόσμο στα γήπεδα

Οι Μπάτσκα Τόπολα, Μακάμπι Χάιφα και Ελσίνκι ενημερώθηκαν επίσημα από την UEFA πως είναι πιθανό να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στις αναμετρήσεις της Πέμπτης κόντρα στις ελληνικές ομάδες.

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων την  προσεχή Πέμπτη (14/12) να διεξαχθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες, εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων που έγιναν στο Ρέντη την προηγούμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα οι αγώνες Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα, Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ-Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική του Europa League και Europa Conference League ενδέχεται να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, με τις φιλοξενούμενες ομάδες να έχουν ενημερωθεί επίσημα από την UEFA.

Διαβάστε επίσης: «Είσαι η Μπελούτσι της Ελλάδας» – Οι ΦΩΤΟ της Μαρίας Κορινθίου χωρίς ρούχα

Η ενημέρωση της UEFA προς τις ομάδες αναφέρει τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

Να σημειωθεί ότι η Μακάμπι Χάιφα έχει ήδη εξασφαλίσει 800 εισιτήρια για τον τελικό της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό με δέλεαρ ένα εισιτήριο στην επόμενη φάση του Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ