Χωρίς πέντε παίκτες στον «τελικό» με Άγιαξ η ΑΕΚ (pics & vid)

Χωρίς πέντε παίκτες στον «τελικό» με Άγιαξ η ΑΕΚ (pics & vid)

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα, προέκυψαν και άλλα στην ΑΕΚ ενόψει του καθοριστικού ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Sold out θα είναι το γήπεδο.

Με προπόνηση στην «Johan Cruijff Arena» ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άγιαξ (14/12, 22:00), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ένα ματς στο οποίο η Ένωση θέλει νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει τρίτη και να πάρει το εισιτήριο για το Conference League.

Ματίας Αλμέιδα και Πέτρος Μάνταλος ξεκαθάρισαν το απόγευμα στη συνέντευξη Τύπου πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα αλλάξουν τη νοοτροπία και τον τρόπο παιχνιδιού τους. Θα παίξουν και σε αυτό το ματς για τη νίκη, ψάχνοντας πρόκριση από όμιλο μετά από το 2018 όταν και πάλι τους αρκούσαν δύο αποτελέσματα και με το 0-0 στη Βιέννη επί της Αούστρια, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μήτρου-Λονγκ: Καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Για ακόμη ένα παιχνίδι όμως η ΑΕΚ θα έχει πολλά προβλήματα. Οι τραυματίες Στάνκοβιτς, Αραούχο και ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς ήταν δεδομένα εκτός, σε αυτούς όμως ήρθαν να προστεθούν ακόμη δύο πολύ σημαντικές απώλειες. Ο λόγος για τους Πινέδα και Πόνσε που δεν θα είναι διαθέσιμοι, περιορίζοντας κατά πολύ τις δυνατότητες του Αλμέιδα ως προς τη διαχείριση του ματς και από τον πάγκο.

Η Ένωση έχει μάθει βέβαια να ζει με τις απουσίες και υπό αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσει να πάρει αύριο ένα θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στο πλευρό της θα έχει μάλιστα και περίπου 3.000 οπαδούς της στο γήπεδο το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς έχει γίνει sold out από τους Ολλανδούς.

Η ΑΕΚ έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον κόσμο της μετά την τελευταία σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Σύμφωνα με αυτές: 

-Ο Άγιαξ έχει διαθέσει τα εισιτήριά του σε φιλάθλους του εγγεγραμμένους στο μητρώο φιλάθλων της ομάδας. Άρα τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και αν εντοπιστεί Έλληνας φίλαθλος να επιχειρεί να μπει με εισιτήριο Ολλανδού, το εισιτήριο θα ακυρωθεί και στον ίδιο θα απαγορευθεί η είσοδος.

-Η άφιξη στο γήπεδο θα γίνεται ΜΟΝΟ από τις θύρες των φιλοξενουμένων και όχι από διαφορετικά σημεία του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Όποιος θελήσει να προσεγγίσει από διαφορετικό σημείο θα απομακρυνθεί από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

-Για την καλύτερη εξυπηρέτησή των φιλάθλων η γραμμή 54 του Μετρό που οδηγεί από τον κεντρικό σταθμό στο γήπεδο είναι η ΜΟΝΗ που εξυπηρετεί τη συγκεκριμένη διαδρομή. Πρέπει να αποφευχθεί λοιπόν η χρησιμοποίηση άλλης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ