Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μήτρου-Λονγκ: Καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μήτρου-Λονγκ: Καλά νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα που αναμένεται να έχει πολύ σύντομα στη διάθεσή του τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση για φέτος όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού όλοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και πλέον είναι άπαντες στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Σχεδόν άπαντες, αφού ως γνωστόν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αυτή την στιγμή στη Euroleague, κάτι που θα συμβεί από την έναρξη του δεύτερου γύρου και μετά, με τον ομογενή γκαρντ να μην αγωνιστεί ακόμα με τα ερυθρόλευκα αφού δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο όπως ο αδερφός του Ελάιζα.

Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες μέρες, αφού είναι θέμα χρόνου να πάρει το επίσημο έγγραφο στα χέρια του και έτσι να λογίζεται κανονικά ως Έλληνας στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στην Basket League. Κάτι που πρόκειται να συμβεί πριν τα Χριστούγεννα.

Μάλιστα, είναι πάρα πολύ πιθανό να το έχει λάβει και πριν τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας στις 24 Δεκεμβρίου, όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ