Η οδηγία Καρβαλιάλ, ο Φορτούνης, η ενδεκάδα και η… Κυβέρνηση

Η οδηγία Καρβαλιάλ, ο Φορτούνης, η ενδεκάδα και η… Κυβέρνηση

Στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ για την πρόκριση με… συνθήκες εκτάκτου ανάγκης αλλά πίστη για την επιτυχία απέναντι σε Σέρβους και (δυστυχώς) Έλληνες

Είναι δεδομένο πως ο Κάρλος Καρβαλιάλ είχε σκεφτεί διαφορετικά το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό. Ξέρει άλλωστε την δυναμική του κόσμου του Ολυμπιακού ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από την αρχή περίμενε την αμέριστη συμπαράσταση του.

Το είχε πει και στην συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίασή του. Να είναι όλοι ενωμένοι, ομάδα και κόσμος. Ελέω… Μητσοτάκη όμως ο Ολυμπιακός θα παίξει απόψε στο γήπεδο του χωρίς τον κόσμο του. Γιατί έτσι αποφάσισε η Κυβέρνηση στοχοποιώντας τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του την ώρα που σε Λεωφόρο και Τούμπα τα γήπεδα θα έχουν κανονικά κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Θα δοθεί απάντηση και μέσα στο γήπεδο

Με την Κυβέρνηση να αποφεύγει τα καυτά ερωτήματα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και να παίζει… μπάλα εναντίον της. Δεν έχει μόνο τους Σέρβους να αντιμετωπίσει απόψε ο Ολυμπιακός, έχει και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που έκλεισε επιλεκτικά το γήπεδο. Μια εξέλιξη που εν μέσω προετοιμασίας σχολιάστηκε και σχολιάζεται ακόμη και από όλους στην ομάδα, προπονητές και παίκτες. Με τον Ολυμπιακό να είναι αναγκασμένος αλλά και αποφασισμένος να συνεχίσει κόντρα σε όλους για να πετύχει.

Απόψε το ζητούμενο είναι η πρόκριση που έρχεται αν αποφύγει την ήττα από την Μπάτσκα Τόπολα. Θα παίξει προφανώς για τη νίκη στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ που ευελπιστεί να δει γρήγορα πράγματα που θέλει να γίνουν… κανόνες στο παιχνίδι του δικού του Ολυμπιακού.

Με τον Καρβαλιάλ να έχει δώσει μια ξεκάθαρη οδηγία σε όλους. «Να δείξετε στο γήπεδο ότι είστε το αφεντικό» είναι το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού που ποντάρει πολλά στον αρχηγό της ομάδας. Τον Κώστα Φορτούνη που προφανώς θα είναι και για τον Καρβαλιάλ ο παίκτης «βαρόμετρο» για τον Ολυμπιακό.

Με τον Πορτογάλο προπονητή να οδηγείται όπως όλα δείχνουν σε 4-4-2 και τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσο, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Κααμπί.

Και μια επιπλέον απαίτηση. «Μαρκάρουμε όλοι, η επίθεση ξεκινάει από τον τερματοφύλακα, η άμυνα από τον επιθετικό». Αν μας επιφυλάσσει εκπλήξεις στο ντεμπούτο του ο 58χρονος τεχνικός; Ποιος ξέρει; Τώρα άλλωστε τον μαθαίνουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ