Τρομερό σύνθημα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη: «Αφιερωμένο στους εχθρούς μας, Μητσοτάκη και τον ανιψιό του Δημητριάδη»

Τρομερό σύνθημα στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη: «Αφιερωμένο στους εχθρούς μας, Μητσοτάκη και τον ανιψιό του Δημητριάδη»

Ένα σύνθημα με νόημα από τους Ερυθρόλευκους, που είδαν την Κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει διαφορετικά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησε της Μπάτσκα Τόπολα με το επιβλητικό 5-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πέρασε στους «24» του Europa Conference League.

Ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, μετά από εντολή της Κυβέρνησης, παρότι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων (σ.σ σε Λεωφόρο και Τούμπα) διεξήχθησαν κανονικά με κόσμο στις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Δευτέρας

Παρά το άδειο Καραϊσκάκη και την παγωμένη ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να πάρει την πρόκριση στον ενδιάμεσο γύρο του Conference League. Μια πρόκριση που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου τραγουδούσαν «αφιερωμένο στους εχθρούς μας, Μητσοτάκη και ανιψιό Δημητριάδη».

Ένα σύνθημα με νόημα από τους Ερυθρόλευκους, που είδαν την Κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει διαφορετικά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και να τους αναγκάζει να παίξουν χωρίς κόσμο, παρότι δεν είχαν τιμωρηθεί από την UEFA.

Οι Πειραιώτες, μετά από εντολή της Κυβέρνησης, αγωνίστηκαν κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στην Μπάτσκα Τόπλα, χωρίς να έχουν τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τον Ολυμπιακό στις ανακοινώσεις του να κάνει λόγο για στοχοποίηση από την Κυβέρνηση και να ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ