Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί!

Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έσπασε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και προκρίθηκε στα play offs του Europa Conference League, με φόντο τη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή «ερυθρόλευκη» νίκη ήταν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 64′ και τρία λεπτά αργότερα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 για το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Διαβάστε επίσης: Ένα καλό ξέσπασμα για Ολυμπιακό και Ποντένσε

Με αυτό του το τέρμα ο Μαροκινός φορ έγραψε ιστορία, καθώς έσπασε το ρεκόρ του γηραιότερου ποδοσφαιριστή που σκοράρει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το χθεσινό γκολ κόντρα στη σέρβικη ομάδα στην ηλικία των 36 ετών, 10 μηνών και 9 ημερών, ξεπερνώντας τον Εστέμπαν Καμπιάσο (36 ετών 6 μηνών 21 ημερών, 09.03.2017, Ολυμπιακός – Μπεσίκτας 1-1), σύμφωνα με όσα αναφέρει το soccerbase.gr.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως ο 37χρονος επιθετικός σκόραρε για 5η συνεχόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίδοση που έχει και ο Γιώργος Μασούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ