Για την υπέρβαση στο Μιλάνο

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο

Δύσκολη αποστολή απέναντι στο Μιλάνο για την ΑΕΚ (22.05 COSMOTE SPORT2)

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα το πιο δύσκολο ματς της στη φάση των ομίων του Europa League, αντιμετωπίζοντας στο «Σαν Σίρο» την «πληγωμένη» από την ήττα στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Ίντερ, Μίλαν. Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν… αντίδραση και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Η Ένωση από την άλλη, θα δώσει ένα παιχνίδι… εκτός προγράμματος, από το οποίο μπορεί να έχει πάντως κέρδη. Που αν συνδυαστούν με αποτέλεσμα, θα είναι τεράστια. Αφού ούτως ή άλλως, η πρόκριση για το σύνολο του Χιμένεθ στην επόμενη φάση, δεν θα κριθεί σήμερα. Ο Ισπανός τεχνικός επιχειρεί από την επομένη του αγώνα με την Ξάνθη να αποφορτίσει τους παίκτες του και να τους προετοιμάσει κατάλληλα, για να παρουσιάσουν ένα αξιοπρεπές πρόσωπο στο γήπεδο, διεκδικώντας από το παιχνίδι ότι μπορούν.   

Τα προβλήματα πάντως για την ΑΕΚ δεν είναι και λίγα, αφού οι Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλος βρίσκονται στην Αθήνα, με την άμυνα να αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό. Που σκέφτεται λύσεις ανάγκης, για να καλύψει τα κενά. Όπως η επιλογή των Γιόχανσον και Μπακάκη, δίπλα στον Βράνιες, σε σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Γκάλο, Λόπες θα είναι τα ακραία μπακ, στον άξονα θα βρίσκονται οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Μάνταλος και στην επίθεση δύο εκ των Λιβάγια, Αραούχο, Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλου. Δεν πρέπει ωστόσο να αποκλειστεί και η περίπτωση να δούμε την ΑΕΚ ξανά με το 4-2-3-1 που εφαρμόζει τελευταία ο Χιμένεθ, με τους Γκάλο και Αραούχο, να μένουν σε αυτό το ενδεχόμενο εκτός.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» ξεκινά στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports2, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως  Ένωση αναμένεται να έχει στο πλευρό της περισσότερους από 3.000 φίλους της, που ήδη βρίσκονται στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ