Προκρίσεις στα ημιτελικά για Αταλάντα, Ρόμα, Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ (vids)

Προκρίσεις στα ημιτελικά για Αταλάντα, Ρόμα, Λεβερκούζεν και Μαρσέιγ (vids)

Η Αταλάντα ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ, όμως ήταν εκείνη που πήρε τη μεγάλη πρόκριση για ημιτελικά του Europa League. Εκεί θα βρίσκονται επίσης Ρόμα, Μαρσέιγ και Λεβερκούζεν.

Μια πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League πανηγυρίζει η Αταλάντα, που μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ εντός έδρας, όμως εκμεταλλεύτηκε το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Αγγλία και πήρε το εισιτήριο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μοχάμεντ Σαλάχ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν σταματά πουθενά και αρνείται να χάσει. Οι Γερμανοί μετά την Bundesliga πανηγυρίζουν και την πρόκριση στα ημιτελικά καθώς έμειναν ισόπαλοι 1-1 με τη Γουέστ Χαμ στην Αγγλία και με συνολικό σκορ 3-1 προχωρούν. Ο Αντόνιο στο 13′ έκανε το 1-0 για τα «σφυριά», όμως ο Φριμπόνγκ στο 89′ έκανε το 1-1 και γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.

Από την πλευρά της και η Ρόμα πήρε μια μεγάλη πρόκριση επί της Μίλαν, αφού επιβλήθηκε με 2-1 στο «Ολίμπικο» και με συνολικό σκορ 3-1 συνεχίζει στη διοργάνωση. Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαντσίνι και Ντιμπάλα. Οι «ροσονέρι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Γκάμπια.

Τέλος, η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Μπενφίκα. Οι Μασσαλοί είχαν επιβληθεί με 1-0 στην κανονική διάρκεια και με συνολικό σκορ 2-2, έστειλαν στο ματς στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί οι Γάλλοι ήταν πιο ψύχραιμοι και 4-2 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αταλάντα-Λίβερπουλ 0-1
Ρόμα-Μίλαν 2-1
Γουέστ Χαμ-Λεβερκούζεν 1-1
Μαρσέιγ-Μπενφίκα 1-0 (4-2 πεν.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ