Η λίστα του Ατρόμητου για τα ματς με την Ντιναμό Μπρεστ

Η λίστα του Ατρόμητου για τα ματς με την Ντιναμό Μπρεστ

Ο Ατρόμητος έδωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι για τα ματς με την Ντιναμό Μπρεστ.

Ο Ατρόμητος κατέθεσε στην UEFA τη λίστα με τους 24 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νταμίρ Κάναντι για τις ευρωπαϊκές μάχες με την Ντιναμό Μπρεστ στις 26 Ιουλίου και 2 Αυγούστου, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Leagie.

Ουδεμία έκπληξη από τον Αυστριακό τεχνικό, ο οποίος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Βεβαίως, εφόσον θελήσουν, οι Περιστεριώτες έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν έως και δύο αλλαγές σε αυτήν 48 ώρες προ της έναρξης της πρώτης αναμέτρησης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/07) θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης για το Μινσκ της Λευκορωσίας.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ατρόμητου:

Τερματοφύλακες: 1.Νίκολα Μίρκοβιτς, 25. Μπάλαζ Μέγιερι, 33. Χρήστος Θεοδωράκης, 35. Χρήστος Μανδάς.

Αμυντικοί: 5. Δημήτρης Χατζηισαΐας, 19. Κυριάκος Κιβρακίδης, 23. Εμάνουελ Σάκιτς, 29. Στέφανος Στρούγγης, 31. Δημήτρης Γιαννούλης, 44. Σπύρος Ρισβάνης.

Μέσοι: 4. Αριστοτέλης Καρασαλίδης, 6. Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, 8. Χαβιέρ Ούμπιδες, 15. Μάντσον, 16. Θοδωρής Βασιλακάκης, 21. Ηρακλής Γαρουφαλιάς, 28. Σπύρος Νάτσος, 30. Νίκος Λαζαρίδης.

Επιθετικοί: 7. Αρμίν Μούγιακιτς, 9. Γιώργος Μανούσος, 10. Κλαρκ Ενσικουλού, 11. Μπρούνο, 12. Κωτσόπουλος, 20. Ευθύμης Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ