Αστέρας Τρίπολης : Η αποστολή για τη Χιμπέρνιαν

Αστέρας Τρίπολης : Η αποστολή για τη Χιμπέρνιαν

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης που θα ταξιδέψει στο Εδιμβούργο για την αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν.

Το απόγευμα αναχωρεί για Εδιμβούργο (μέσω Βρυξελλών) ο Αστέρας Τρίπολης, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χιμπέρνιαν για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, την Πέμπτη (26/7) στις 21:45.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάββας Παντελίδης, απουσιάζουν τρεις νεοπακτηθέντες ποδοσφαιριστές.  Ο Βαλεντίνος Βλάχος, λόγω ρήξης οπίσθιου μηριαίου, ο Χρήστος Τασουλής που αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Μαρκ Φερνάντεθ, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Ανχελ Μαρτίνεθ, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπελόκ, Σάλας, Ιγκλέσιας, 19. Τσιλιανίδης, Ρόλε, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς και Δουβίκας.

Αύριο Τετάρτη οι παίκτες του Αστέρα θα προπονηθούν στις 21:30 στο γήπεδο Ιστερ Ρόουντ, όπου θα γίνει ο αγώνας, ενώ λίγο νωρίτερα (21:10) θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ