Θέλουν βήμα πρόκρισης Ατρόμητος και Αστέρας

Θέλουν βήμα πρόκρισης Ατρόμητος και Αστέρας

Η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει τη Ντινάμπ Μπρεστ και οι Αρκάδες την Χιμπέρνιαν, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έδρας οι αποψινές «μάχες» των δύο ελληνικών ομάδων.

Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δύο εκπρόσωποι μας συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται απόψε στην «μάχη» και θέλουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα.

Σε ότι αφορά τον Ατρόμητο, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ντινάμο Μπρεστ (20:45) ενώ η ομάδα της Τρίπολης κοντράρεται με την Χιμπέρνιαν (21:45), με στόχο να πάρουν καλά αποτελέσματα ενόψει των αγώνων ρεβάνς.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ελληνικών ομάδων θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό πολλών συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο πως μαύρα περιβραχιόνια θα φορέσουν και οι ποδοσφαιριστές της Χιμπέρνιαν.

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Κιβρακίδη, καθώς ο δεξιός μπακ της ομάδας του Περιστερίου ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να αγωνιστεί. Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα του Αστέρα στην Σκωτία, ο προπονητής των Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Βλάχο, Τασουλή και Φερνάντεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ