Δίχως τηλεοπτική μετάδοση το Χιμπέρνιαν – Αστέρας Τρίπολης

Δίχως τηλεοπτική μετάδοση το Χιμπέρνιαν – Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το βράδυ της Πέμπτης (26/07) κόντρα στη Χιμπέρνιαν, ωστόσο η αναμέτρηση του Εδιμβούργου δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Το βράδυ της Πέμπτης (26/07, 21:45) ο Αστέρας Τρίπολης θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Χιμπέρνιαν στο Easter Road Stadium, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Εντούτοις, δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην αναμέτρηση του Εδιμβούργου, αφού η συμφωνία μεταξύ της Nova και των Σκωτσέζων χάλασε προ μερικών ωρών. Συγκεκριμένα, σήμερα διεξάγονται ορισμένοι ακόμη σημαντικοί αθλητικοί αγώνες στη Σκωτία και εντέλει κανένα εγχώριο κανάλι δεν ανέλαβε την παραγωγή. Υπήρξε προσπάθεια από τους Αρκάδες να μεταδοθεί ο αγώνας τους ελεύθερα στο Youtube, όμως κάτι τέτοιο διαπιστώθηκε πως, για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατό.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Arcadia 93.8 θα μεταδώσει τη συνάντηση των δύο ομάδων, ενώ υπάρχει και δυνατότητα τηλεοπτικής παρακολούθησής του επί πληρωμής (10 λίρες), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Χιμπέρνιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ