ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν 5-0

ΑΠΟΕΛ – Φλόρα Ταλίν 5-0

Η κυπριακή ομάδα διέλυσε τη Φλόρα Ταλίν (5-0) και σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο!

Πολύ εύκολο βράδυ είχε ο ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι με τη Φλόρα Ταλίν για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League διασύροντάς την με το εμφατικό 5-0. Ο Αποκλεισμός από την Σούντουβα φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες της κυπριακής ομάδας που όντας απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν άφησαν κανένα περιθώρια Φλόρα Ταλίν (Εσθονία).

Οι Γαλαζοκίτρινοι μπορούν δικαιωματικά να σκέφτονται το επόμενο βήμα τους, τον επόμενο αντίπαλο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Χάποελ Μπερ Σέβα του Γιάννη Ανέστη που υπέστη βαριά ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, με δύο κεφαλιές από Ταβάρες (25’) και Σόουζα (44’) η ομάδα της Λευκωσίας προηγήθηκε με το επαγγελματικό 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ήρθε η επίδειξη δύναμης. Στο 49′ ο Μοράις από την άσπρη βούλα έκανε το 3-0, ο Σάλαι στο 73’ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ ο νεοσεισελθών στον αγωνιστικό χώρο Ντελατόρε στο 78ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Εφραίμ (76’ Ελ Τάμαρι), Σόουζα, Ποτέ (65’ Ντελατόρε), Σάλαϊ, Ζαχίντ, Μιλάνοφ, Μοράις, Ταβάρες, Ιωάννου (81’ Αλεξάνδρου), Καρλάο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ