Η Λουκέρνη ανακοίνωσε τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της

Η Λουκέρνη ανακοίνωσε τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της

Η Λουκέρνη πραγματοποίησε τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, αποκτώντας τον 22χρονο επιθετικό Ζιμπουικέ Ελεκέ, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λουκέρνη στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, στις 9 και 16 Αυγούστου, με στόχο φυσικά την πρόκριση στα play offs του θεσμού.

Δώδεκα ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι Ελβετοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου Νιγηριανού Μπλεσίνγκ Ελεκέ, από την ισραηλινή Ασντόντ. Πρόκειται για έναν εκ των πιο ταλαντούχων επιθετικών της Νιγηρίας, για τον οποίο, μάλιστα, η προσεχής αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» δεν δίστασε να δαπανήσει το ποσό των 810.000 ευρώ, κάνοντάς τον έτσι τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της.

Τα «σκήπτρα» διατηρεί εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2011, όταν η ελβετική ομάδα είχε αποκτήσει από τη Θουν τον Νταρίο Λεσκάνο, αντί 860.000 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει τεράστια διαφορά από το νούμερο τρία της σχετικής λίστας, εκείνη του Ντίμιταρ Ρανγκέλοφ, ο οποίος είχε αποκτηθεί έναντι 500.000 το 2012.

Πρόκειται για πανύψηλο επιθετικό (1.88), που έχει περάσει από τις Γκορίτσα και Ολιμπία της Σλοβενίας, σκοράροντας μάλιστα 25 γκολ σε 80 αγώνες με τη φανέλα τους. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 24 εμφανίσεις και πέτυχε 7 γκολ, ενώ αναμένεται να προλάβει τα ματς κόντρα στους Πειραιώτες. Όσον αφορά στην αποστολή της εθνικής Νιγηρίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο Βίκτορ Ενιεάμα δεν τον επέλεξε στους «23».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ