Πρόβα Γιουρόπα για τον Ολυμπιακό

Πρόβα Γιουρόπα για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα την Λεγκανές στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο φιλικό πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, απέναντι στην Λουκέρνη. Ανοίγει τα «χαρτιά» του ο Πέδρο Μαρτίνς, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις επιλογές των στόπερ.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αυτό απέναντι στην Λουκέρνη στις 9 του μήνα στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του λιμανιού θα δώσει απόψε δυνατό φιλικό ματς στο φαληρικό γήπεδο αντιμετωπίζοντας την Λεγκανές και αυτή θα είναι η τελική πρόβα των πειραιωτών, πριν από το ματς με την  Λουκέρνη.

Το αποψινό είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι που δίνουν οι ερυθρόλευκοι επί ελληνικού εδάφους και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θα ανοίξει τα «χαρτιά» του αναφορικά με τα πλάνα που έχει για τον αγώνα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος τους λόγους που ο κόουτς των ερυθρόλευκων θεωρεί πολύ σημαντικό το αποψινό φιλικό με αντίπαλο την Λεγκανές. Είναι το ματς που θα οδηγήσει τον Πορτογάλο στις οριστικές αποφάσεις για την εντεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Λουκέρνη.

Ήδη ο Μαρτίνς «έδειξε» πράγματα με τις δοκιμές που έκανε στις δύο τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη και το ενδιαφέρον εστιάζεται στις επιλογές που θα κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού στο κέντρο της άμυνας.

Με βάση την εικόνα των προηγούμενων φιλικών είναι εμφανές πως ο Βούκοβιτς ένα προβάδισμα στο μυαλό του 48χρονου προπονητή αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο Σισέ με τον Μιράντα όπως επίσης και ο Μεριά που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Υπάρχει επίσης και ο Τοροσίδης που επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι και υπολογίζεται για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας δεν θ’ αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό με την Λεγκανές.

Ο Μαρτίνς θα δώσει βέβαια χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, κάνοντας αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο καθώς θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση. Ο Ολυμπιακός μετράει πλέον αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αποψινή «πρόβα Γιουρόπα» και το ενδιαφέρον όλων στο μεγάλο λιμάνι εστιάζεται στο αγωνιστικό σκέλος και στο ματς με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ