Παντελίδης : «Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση»

Παντελίδης : «Είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης χαρακτήρισε τον επαναληπτικό με τη Χιμπέρνιαν ως τη σημαντικότερη αναμέτρηση της καριέρας του και δήλωσε πως η ομάδα είναι έτοιμη.

Ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη τύπου πριν τον επαναληπτικό με τη Σκοτσέζικη Χιμπέρνιαν τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα. Επίσης υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν στο Αγρίνιο είναι η πιο σημαντική της καριέρας του.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Αστέρα είπε:

«Την τελευταία εβδομάδα, μετά το παιχνίδι που πέρασε, προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση.

Ασφαλώς, έχοντας και την εικόνα του πρώτου παιχνιδιού καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι δεν είναι καθόλου εύκολο όταν αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει ένα ματς το οποίο χάνει 2-0 στο ημίχρονο. Ωστόσο, είμαστε έτοιμοι γι’ αύριο και πάνω απ’ όλα δεν φοβόμαστε.

Είμαι εδώ, για να μπορέσω να τιθασεύσω τα συναισθήματα των παιδιών γιατί στο πρώτο παιχνίδι είδαμε δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Θα θέλαμε να κρατήσουμε το πρώτο ημίχρονο και να έχουμε σ’ όλη τη διάρκεια του αυριανού αγώνα την ίδια απόδοση.

Όμως, είναι παιχνίδι, παίζει και ο αντίπαλος, κάτι το οποίο καταλάβαμε πάρα πολύ καλά στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Για να μπορέσουμε να περάσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, πολύ δυνατοί και να διαχειριστούμε και τα συναισθήματά μας, κάτι το οποίο δεν κάναμε στο πρώτο παιχνίδι.

Πρέπει ακόμα να διαχειριστούμε και τις δυνάμεις μας. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πραγματικά έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας η αυριανή αναμέτρηση. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ».

Για την απόδοση των Σκοτσέζων στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα δήλωσε:

«Αυτό που με εξέπληξε ήταν πως μια ομάδα που βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα στο ημίχρονο μπορούσε και είχε αυτή την απόδοση.

Αυτό δείχνει ότι είναι μια ομάδα με ψυχολογία, μια ομάδα που δεν παρατάει το παιχνίδι, μια ομάδα που είναι ικανή να ανταποδώσει ότι και αν συμβεί στο παιχνίδι.

Όμως την απόδοσή της Χιμπέρνιαν στο δεύτερο μέρος την περίμενα από την αρχή. Περίμενα την ομάδα που είδα στο δεύτερο ημίχρονο. Είχα την εικόνα των ποδοσφαιριστών της Χιμπέρνιαν εδώ και αρκετό καιρό. Δεν είχα κάποια έκπληξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ