Λένον : «Εξαιρετική ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης»

Λένον : «Εξαιρετική ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης»

O προπονητής της Χιμπέρνιαν, Νιλ Λένον στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι οι «Αρκάδες» έχουν μια εξαιρετική ομάδα αλλά έχουν και αδυναμίες όπως και η δική του ομάδα.

Ο προπονητής της Χιμπέρνιαν, Νιλ Λένον στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Αστέρα, τόνισε ωστόσο ότι είναι ομάδα που έχει και αδυναμίες όπως άλλωστε και η δική του ενώ στάθηκε και στο μεγάλο ταξίδι που έκαναν από τη Σκωτία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο παιχνίδι σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία. Την Πέμπτη θέλουμε να είμαστε επιθετικοί. Το σημαντικό είναι να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε.

Σίγουρα ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σχετικά με τα πλάνα μου ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα δεν μπορώ να τα αποκαλύψω και ζητώ να σεβαστείτε αυτή την άποψη.

Για την εμφάνιση του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο στη Σκωτία: «Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, με παίκτες γρήγορους και τεχνικές δεξιότητες. Έχει έναν εξαιρετικό αρχηγό, ο οποίος αποδεικνύει γιατί φοράει το περιβραχιόνιο. Ωστόσο είδα και αδυναμίες όπως είδα και στη δική μου ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έγιναν κάποια λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ας ελπίσουμε την Πέμπτη  να έχουμε μία καλή απόδοση».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω πως οι ποδοσφαιριστές μου θα προσαρμοστούν γρήγορα».

Για το ταξίδι της Χιμπέρνιαν στην Τρίπολη: «Ήρθαμε μία μέρα νωρίτερα για να προσαρμοστούμε. Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι. Όμως είναι σημαντικό οι παίκτες να έχουν τον χρόνο να εγκλιματιστούν τόσο στις κλιματολογικές συνθήκες όσο και στον περιβάλλοντα χώρο».

Για την απόδοση του Γκρέι στον πρώτο αγώνα: «Στην προηγούμενη αναμέτρηση απέδωσε αρκετά καλά. Πέρα από το τέρμα που πέτυχε αγωνίστηκε σωστά και βοήθησε στη νίκη της ομάδας».

Για την παρουσία της Χιμπέρνιαν στην Ευρώπη: Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στη διοργάνωση. Δεν θέλουμε η ευρωπαϊκή μας πορεία να σταματήσει την Πέμπτη. Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Αστέρα. Είμαστε δύο ομάδες με μικρή ιστορία αλλά εξίσου σημαντική. Σίγουρα αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες μου για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός πως αρκετοί από το τεχνικό επιτελείο αναγκάστηκαν να μην ταξιδέψουν εξ’ αρχής με την αποστολή: «Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με την πτήση μας και ταλαιπωρηθήκαμε. Αυτό ανάγκασε την διοίκηση να βρει μία δεύτερη λύση για να έρθουμε εδώ. Ένα μέρος του τεχνικού επιτελείου να μην ταξιδέψει με την αποστολή απευθείας και να έρθει αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ