Κάναντι : «Ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος, γι αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Κάναντι : «Ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος, γι αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Εμφανώς στενοχωρημένος παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Ατρόμητου από τη Μπρεστ, ενώ σχολίασε ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στην έκβαση του ματς

Ο Νταμίρ Κάναντι εμφανώς απογοητευμένος για τον αποκλεισμό του Ατρόμητου δήλωσε αρχικά στην κάμερα του Epsilon ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αλλά στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου μετρίασε τις δηλώσεις του, όντας πιο ήρεμος.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου, στις δηλώσεις του στην κάμερα του Epsilon είπε:

«Πολύ άσχημο συναίσθημα και δύσκολο για όλους μας, είναι λυπηρό που δεν προκριθήκαμε, μεγάλη απογοήτευση γιατί κάναμε πραγματικά τεράστια προσπάθεια απόψε και μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που στήθηκε αμυντικά και ψάχναμε το γκολ, γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις για να σκοράρουμε εναντίον τους.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες μας, το κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο παρά το άγχος μας αλλά ο διαιτητής δεν ήταν δίκαιος σε ορισμένες φάσεις με τις δύο ομάδες, για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα τελικά. Από τη θέση μου δεν είδα να έχει κάνει φάουλ κάποιος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, δεν ξέρω τι είδαν οι διαιτητές».

Εν συνεχεία στη συνέντευξη τύπου απαντώντας αναλυτικότερα στους δημοσιογράφους δήλωσε:

« «Είναι δύσκολο το συναίσθημα να χάνεις ένα ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλαμε σήμερα τη νίκη και το δείξαμε από την αρχή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο πολύ σκληρό και πονάει. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη.Όμως δεν πρέπει να επηρεαστούμε, πρέπει να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας για το πρωτάθλημα. Παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ίσως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες που είχαμε, να πετύχουμε ένα γκολ για να μας φύγει το άγχος.

Η ομάδα τα έδωσε όλα σήμερα και στο πάθος και στην τακτική και στη συγκέντρωση και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι άδικο για μας αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω κάποιες μέρες ξεκούραση στους παίκτες μου να προετοιμαστούν τις έξι εβδομάδες που έχουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν τελικά η ομάδα του άξιζε την πρόκριση:

«Στο Μπρεστ στα πρώτα 70 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την τελευταία φάση που τελικά έκρινε την πρόκριση:

«Δεν ξέρω τι συνέβη στην τελευταία φάση. Ο αντίπαλος έκανε μια μπαλιά απελπισίας ίσως θα έπρεπε να πιέσουμε λίγο παραπάνω για να μην βγει αυτή η σέντρα».

Για το ακυρωθέν γκολ του Κουλούρη και την διαιτησία στο σύνολο:

«Θέλω κι εγώ να το δω στο βίντεο. Από τη θέση που το είδα δεν ήταν φάουλ. Δεν ξέρω καν ποιος πήρε την απόφαση. Δυστυχώς μας πονάει αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την διαιτησία. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σεβαστές. Πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας προσπάθεια».

Τέλος για την αποβολή του Μούγιακιτς είπε:

«Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τη συνέβη. Μου έκανε και μένα εντύπωση η αποβολή του από τον πάγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ