Προκρίθηκαν και οι τρεις Κυπριακές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ!

Προκρίθηκαν και οι τρεις Κυπριακές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ!

ΑΕΚ Λάρνακας, Απόλλωνας Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ έκαναν το 3/3 και συνεχίζουν στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ

Την πρόκριση πανηγύρισαν και οι τρεις Κυπριακές ομάδες κάνοντας το απόλυτο. ΑΠΟΕΛ,ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού έκαναν προχώρησαν ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζουν στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρώτη χρονικά πρόκριση ήταν της ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Ντούνταλκ, νίκησε με 4-0 και προκρίθηκε εμφατικά στην επόμενη φάση, όπου την περιμένει η Στουρμ Γκρατς του Τάσου Αυλωνίτη.

Εν συνεχεία ο ΑΠΟΕΛ έχοντας παρακαταθήκη το 5-0 της Κύπρου κόντρα στην Φλόρα Ταλίν, πήγε στην Εσθονία εφησυχασμένος και αυτό φάνηκε καθώς ηττήθηκε 2-0 με μία πολύ κακή εμφάνιση. Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΠΟΕΛ είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά.

Τέλος ο Απόλλων Λεμεσού με τη νίκη του 2-1 επί της Ζελέζνιτσαρ στο Σαράγεβο, ήταν με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο. Στον επαναληπτικό της Κύπρου επικράτησε πάλι με 3-1, με τον Φώτη Παπουλή να πετυχαίνει και τα τρία γκολ της ομάδας του. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Λεμεσού είναι η Ντιναμό Μπρεστ που απέκλεισε τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ