Λένον : «Αξίζουν εύσημα στον Αστέρα»

Λένον : «Αξίζουν εύσημα στον Αστέρα»

Ο Νιλ Λένον δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση της Χιμπέρνιαν επί του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο απένειμε τα εύσημα στους Αρκάδες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ειδικά στο Β’ ημίχρονο. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Υπάρχει ενθουσιασμός και χαρά. Είναι ένα θρίαμβος για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σ’ όλους για την πρόκριση. […]

Ο Νιλ Λένον δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την πρόκριση της Χιμπέρνιαν επί του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο απένειμε τα εύσημα στους Αρκάδες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, ειδικά στο Β’ ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Υπάρχει ενθουσιασμός και χαρά. Είναι ένα θρίαμβος για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια σ’ όλους για την πρόκριση. Δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση. Όμως μαθαίνουμε καθώς προχωράμε. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά, σε κάθε περίπτωση όμως άξιζε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για την προσπάθεια του Αστέρα: «Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Αστέρα, ο οποίος μετά την αποβολή του Μανιά άλλαξε η ψυχολογία του και έγινε καλύτερος στη συνέχεια. Μας δυσκόλεψε στο να διαχειρειστούμε τον αγώνα. Θεωρητικά θα έπρεπε να ήμασταν πιο άνετοι σ’ αυτό το επίπεδο. Παρ’ όλα αυτά κρατήσαμε το 1-1 και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Πριν από δύο χρόνια ήμασταν στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Έχουμε μια ιστορία 140 ετών. Σταδιακά κάνουμε βήματα προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους παίκτες. Συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Είμαστε περήφανοι γι’’αυτό που πετύχαμε. Οι παίκτες όσο προχωράμε αποκτούν αυτοπεποίθηση. Ελπίζουμε να προχωρήσουμε περισσότερο».

Για την εμφάνιση του Μπόγκνταν: «Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα κορυφαίου επιπέδου. Ενδεχομένως η απόκρουση που έκανε στην κεφαλιά από παίκτη ανέβασε το ηθικό του. Σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος έχει μεγάλη ποιότητα».

Για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στην επόμενη αναμέτρηση μας, η οποία είναι σε μια εβδομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε. Δεν έχουμε μεγάλο βάθος και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Το ότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη επιτυχία είναι η αυτή η πρόκριση».

Τέλος, ο τεχνικός της Χιμπς ευχαρίστησε τον Αστέρα για τη φιλοξενία: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την υπέροχη φιλοξενία. Σας ευχαριστώ όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ