Ολοι στη λίστα της UEFA, μπορεί δύο αλλαγές έως 08/08!

Ολοι στη λίστα της UEFA, μπορεί δύο αλλαγές έως 08/08!

Μόνο ο νεαρός γκολκίπερ Τζολάκης έμεινε εκτός για τα ματς με τη Λουκέρνη. Τρέχει ο Ολυμπιακός να κλείσει και να δηλώσει (τουλάχιστον) τον Γκιγέρμε έως την Τετάρτη. To10.gr δημοσιεύει τη λίστα.

Από το απόγευμα της Παρασκευής (03/08) ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα των ποδοσφαιριστών που υπολογίζει για τα παιχνίδι με τη Λουκέρνη, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει πολύ εύκολο έργο, καθώς έκοψε μόνο έναν ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον… 4ο τερματοφύλακα των Πειραιωτών, τον 16χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη. Με τα ονόματα των υπόλοιπων 27 του ρόστερ να περιλαμβάνονται κανονικά στο έγγραφο που έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Λουκέρνη με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όπως έχετε ήδη διαβάσει από to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να προχωρήσουν σε δύο προσθήκες-αλλαγές στη λίστα που έχουν καταθέσει στην UEFA, αρκεί να το πράξουν 24 ώρες πριν την ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα. Ετσι, έως την ερχόμενη Τετάρτη (08/08) μπορούν να γίνουν δύο προσθαφαιρέσεις.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν (τουλάχιστον) έναν κεντρικό χαφ μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην περίπτωση του Γκιγέρμε. Εάν, λοιπόν ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποκτηθεί έως την Τετάρτη, μπορεί να δηλωθεί κανονικά. Όπως και ακόμη ένας, εάν οι Πειραιώτες βρουν αυτό που θέλουν…

Αναλυτικά, η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1 Λευτέρης Χουτεσιώτης, 22 Ανδρέας Γιαννιώτης, 99 Δημήτρης Σκαφίδας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
21 Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35 Βασίλης Τοροσίδης, 26 Γιάγκος Βούκοβιτς, 4 Στέφανος Ευαγγέλου, 66 Πάπε Σισέ, 25 Ρόντερικ Μιράντα, 23 Λεονάρντο Κούτρης, 20 Γιασίν Μεριά,
14 Ομάρ Ελαμπντελαουί, 27 Γιάννης Μασούρας, 77 Δημήτρης Νικολάου

ΜΕΣΟΙ
5 Ανδρέας Μπουχαλάκης, 6 Μαντί Καμαρά, 8 Θανάσης Ανδρούτσος, 28 Εσάν Χατζισαφί, 7 Κώστας Φορτούνης, 19 Μάριος Βρουσάι, 56 Ντανιέλ Ποντένσε, 11 Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 10 Γιάννης Φετφατζίδης, 90 Φελίπε Πάρντο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
9 Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, 17 Καρίμ Ανσαριφάρντ, 33 Δημήτρης Μάνος.

* Ο Δημήτρης Νικολάου είναι πιθανό να μην είναι παίκτης του Ολυμπιακού το επόμενο διήμερο, καθώς οι επαφές του Ολυμπιακού με την Ουντινέζε βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος στόπερ θα παραχωρηθεί δανεικός, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Οψιόν που αναμένεται να φτάσει τα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ