Πιθανή η παρουσία Μελισσανίδη στη Γλασκώβη!

Πιθανή η παρουσία Μελισσανίδη στη Γλασκώβη!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως προγραμματίζει να ταξιδέψει στη Σκωτία και να δει από κοντά το ματς της ΑΕΚ με την Σέλτικ.

Πολύ σοβαρή δείχνει η πιθανότητα να δώσει το παρών στο ματς της Τετάρτης μεταξύ της ΑΕΚ και της Σέλτικ στη Σκωτία και το αφεντικό της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης! Σύμφωνα με τις πληροφορίες από «to10.gr» o «Τίγρης» επιθυμεί να είναι κοντά στην πρώτη, μεγάλη φετινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Δικεφάλου με φόντο το «σεντόνι» του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ήδη, έχει ξεκινήσει την προσπάθεια ώστε το πρόγραμμά του να του το επιτρέψει!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που από χθες βρίσκεται εκτός Αθηνών ωστόσο αύριο το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, θέλει να δώσει το παρών στο Celtic Park και να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη, να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα Play Offs του Champions League.

Mάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πιθανότερο σενάριο θέλει τον ηγέτη της ΑΕΚ να ταξιδεύει το πρωί της Τετάρτης για την Γλασκώβη με το ιδιωτικό του τζετ, ώστε να δει από κοντά το ματς, να είναι μαζί με την ομάδα και το βράδυ της ίδιας μέρας να επιστρέψει στην Ελλάδα. Κάτι που πάντως θα ξεκαθαριστεί οριστικά τα επόμενα 24ωρα, παρότι η επιθυμία του «Τίγρη» να βρεθεί στη Σκωτία για το συγκεκριμένο ματς, καθιστά ως πιθανότερο σενάριο το παραπάνω.

Να θυμίσουμε πως και πέρυσι, στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε βρεθεί στη Ρωσία, ταξιδεύοντας και τότε αυθημερόν προκειμένου να μπορέσει να δει από κοντά το παιχνίδι, παρά τον φόρτο λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ