Χωρίς Αρντά Τουράν και Μοσορό η Μπασακσεχίρ!

Χωρίς Αρντά Τουράν και Μοσορό η Μπασακσεχίρ!

Εκτός της λίστας που δήλωσε η Μπασακσεχίρ στην UEFA για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, έμεινε ο Αρντά Τουράν όπως αποφάσισε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας.

Με δύο «ηχηρές» απουσίες θα παραταχθεί η Μπασακσεχίρ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της με τη Μπέρνλι, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο λόγος για τους Αρντά Τουράν και Μάρσιο Μοσορό τους οποίους ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Αμπντουλάχ Αβτσί αποφάσισε να αφήσει εκτός της σχετικής λίστας που δηλώνεται στην UEFA.

Έτσι η αγγλική ομάδα δεν θα βρει στον δρόμο ούτε τον 31χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό, αλλά ούτε και τον 35χρονο Βραζιλιάνο μέσο. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, εφόσον προκριθεί επί της Λουκέρνης θα αντιμετωπίσει στη φάση των πλέι οφ του Europa League τη νικήτρια του ζευγαριού Μπασακσεχίρ – Μπέρνλι.

Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή λίστα της τουρκικής ομάδας αποτελείται από τους: Μπαμπατσάν, Γκιουνόκ, Τσακίρ, Κλισί, Επουρεάνου, Σετζού, Ντα Κόστα, Ουτσάρ, Καϊσαρά, Αταμά, Εμρέ Μπελόζογλου, Βίστσα, Ελία, Καχβετσί, Τεκντεμίρ, Γιόγιτς, Ινλέρ, Αϊντογκντού, Φρέι, Αντεμπαγιόρ, Μπάγιτς, Ναπολεόνι και Ερντίνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ