«Πιστεύω ότι η Λουκέρνη θα πάρει την πρόκριση, έχω καλό προαίσθημα»

«Πιστεύω ότι η Λουκέρνη θα πάρει την πρόκριση, έχω καλό προαίσθημα»

Αισιόδοξος για την πρόκριση της Λουκέρνης επί του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρέμο Μέγιερ. Πολλές οι απουσίες για τους Ελβετούς!

Το πρωί της Τετάρτης (08/08) η Λουκέρνη ταξιδεύει με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος και στόχο της να θέσει εκτός συνέχειας του Europa League τον Ολυμπιακό. Για να γίνει αυτό οι Ελβετοί καλούνται να «αλώσουν» του Γεώργιος Καραϊσκάκης την Πέμπτη (09/08).

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Μάρβιν Σουλτς, θα βρίσκεται στην αποστολή καθώς προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά μετά από ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε στα πιτς για 14 ημέρες. «Ωστόσο δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ρέμο Μέγιερ.

Ο προπονητής των Ελβετών, Ρενέ Βάιλερ, δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου, τους τραυματίες αμυντικούς Στέφαν Κνέζεβιτς, Λαζάρ Τσίρκοβιτς, Κλαούντιο Λουστενμπέργκερ, τον μέσο Ολιβιέ Κουστόδιο και τον στράικερ Τόμι Γιούριτς.

Ο Μέγιερ κάνει λόγο για μια πολύ μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες και χρίζει τους Ερυθρόλευκους φαβορί: «Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», υπόσχεται ωστόσο.

Στα πλέι-οφ, εφόσον η Λουκέρνη περάσει το εμπόδιο των Πειραιωτών, θα βρει στο διάβα της μία εκ των Μπέρνλι – Μπασακσεχίρ και ο Μέγιερ δηλώνει στο luzernerzeitung.ch: «Πιστεύω στην πρόκριση, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ