Βάιλερ: «Η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα»

Βάιλερ: «Η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Λουκέρνης μίλησε για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Europa League.

Ως μία πολύ καλή ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Λουκέρνης, Ρενέ Βάιλερ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο τεχνικός της ελβετικής ομάδας πάντως κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, τονίζοντας ότι η ισοπαλία με γκολ θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Λουκέρνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι εικόνα έχει σχηματίσει για τον Ολυμπιακό από τα φιλικά που έχει παρακολουθήσει: «Σίγουρα τα φιλικά δεν είναι ό,τι καλύτερο για να καταλάβω για τον Ολυμπιακό πολλά πράγματα. Περιμένω ένα καλό ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές θα… κλείδωνε στα αποδυτήρια: «Δεν μπορώ να σας πω ποιους -παίκτες θεωρώ επικίνδυνους, αυτό θα ήταν καλύτερο να το γνωρίζω εγώ κι οι παίκτες μου. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό».

Για το ποιο θεωρεί ότι θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς του Φαλήρου: «Σίγουρα και στα δύο ματς θέλουμε δύο καλά αποτέλεσμα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα όπως και να σκοράρουμε ένα γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ