Μαρτίνς: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για μία σημαντική νίκη» (pic)

Μαρτίνς: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας για μία σημαντική νίκη» (pic)

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Λουκέρνη, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Europa League και το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τη Λουκέρνη, στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για τη μάχη με την ελβετική ομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει την πολυπόθητη νίκη. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Με ανάρτησή του στα social media ο Πορτογάλος τεχνικός με κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο παιχνίδι με τη Λουκέρνη να τη βοηθήσει να φτάσει στη νίκη. «Αύριο είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν. Θέλουμε τη βοήθειά του κόσμου για να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μια σημαντική νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του. Στο παιχνίδι με την ελβετική ομάδα ο Ιβηρας προπονητής θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού και ευελπιστεί να το συνδυαστεί με νίκη.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ