Winmasters.gr: Η πρεμιέρα του «Θρύλου» στο Europa League με πλήθος στοιχηματικών επιλογών!

Winmasters.gr: Η πρεμιέρα του «Θρύλου» στο Europa League με πλήθος στοιχηματικών επιλογών!

Περισσότερες από 120 αγορές για το Ολυμπιακός-Λουκέρνη * Σούπερ ειδικά στοιχήματα* σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις * Ψαγμένες επιλογές για σκόρερ αγώνα μέσα από μια πλήρη λίστα παικτών * Μπορεί να σκοράρει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και στα δύο ημίχρονα;

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η φετινή σεζόν ξεκινάει απόψε και για τον Ολυμπιακό! Απόψε στις 21:00 οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa league, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να επιδιώκουν να κάμψουν από νωρίς την αντίσταση της ελβετικής ομάδας, ώστε να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα play off της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πάνω από 100 αγορές .*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr θα καλύψει τη μεγάλη πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League με μια ευρεία γκάμα στοιχηματικών επιλογών*! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να βρουν αγορές για Ημίχρονα, Γκολ, Παίκτες και Περίοδο 1ου Γκολ, αλλά και ειδικά στοιχήματα για Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Πολλαπλά σκορ, Νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ, Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, Αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Πρώτη ομάδα να σκοράρει και να κερδίσει/ισοπαλία/να χάσει, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ.

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τα στοιχήματα παικτών της winmasters συνεχίζουν να συναρπάζουν, με την εταιρεία να διαθέτει μια πλήρη λίστα για τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ της αναμέτρησης! Παράλληλα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν αγορές για σκορ από συγκεκριμένους παίκτες και στα δύο ημίχρονα, τον παίκτη που θα σκοράρει χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και τον τρόπο (κεφαλιά, σουτ, απευθείας φάουλ) με τον οποίο θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα παίκτες και από τις δύο ομάδες!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ