Η αγκαλιά Μαρινάκη – Τοροσίδη και η στήριξη των μπασκετικών (pics)

Η αγκαλιά Μαρινάκη – Τοροσίδη και η στήριξη των μπασκετικών (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Βασίλη Τοροσίδη πριν την έναρξη του παιχνιδιού – Δίπλα στην ποδοσφαιρική ομάδα οι Παπανικολάου, Μάντζαρης, Αγραβάνης και Μπόγρης.

Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και δύο γκολ του Γκερέρο επικράτησε με 4-0 της Λουκέρνης, στο πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και χάρισαν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους που βρίσκονται στο γήπεδο.

Δίπλα στην ομάδα βρέθηκε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πριν την έναρξη της αναμέτρησης έκανε την καθιερωμένη βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Βασίλης Τοροσίδης περνώντας δίπλα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη χαιρέτησε και αγκάλιασε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, ο οποίος από την πλευρά του τον χάιδεψε στο κεφάλι.

Στο φαληρικό στάδιο βρέθηκαν επίσης παίκτες της μπασκετικής ομάδας. Οι Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης είναι στις κερκίδες και στήριξαν έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του στη μάχη με την ελβετική ομάδα.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το «Γ. Καραϊσκάκης»:

Και φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ