Μαρτίνς: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε»

Μαρτίνς: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε»

Ο Πορτογάλος προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ευρύ 4-0 επί της Λουκέρνης - «Δουλέψαμε σκληρά και αισθανόμαστε δικαιωμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε εύκολα τη Λουκέρνη με 4-0 και αγκάλιασε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Η εμφάνιση των Πειραιωτών άρεσε πολύ τόσο στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» όσο και στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έμεινε ικανοποιημένος και τόνισε ότι αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλει να βλέπει τη νέα σεζόν.

«Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάναμε στην προετοιμασία. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Ημασταν αφοσιωμένοι στη δουλειά και αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία και σήμερα παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η παρουσία του κόσμου μας βοήθησε πάρα πολύ και ήταν βασική για εμάς. Μας βοήθησαν πάρα πολύ. Είμαστε σε ευνοϊκή θέση, αλλά έχουμε και μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να πάμε στην Ελβετία και να ολοκληρώσουμε το έργο», είπε αρχικά.

Για το αν ο αποψινός Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θέλει να βλέπει: «Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να δείχνουμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό είναι ένα πολύ καλό δείγμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ