Μπασάκσεχιρ-Μπέρνλι 0-0

Μπασάκσεχιρ-Μπέρνλι 0-0

Οι Τούρκοι έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση και κυριάρχησαν στο γήπεδο αλλά η Μπέρνλι κατάφερε και «απέδρασε» με το 0-0

Μία εκπληκτική Μπασάκσεχιρ, εξαφάνισε από το γήπεδο τη Μπέρνλι παίζοντας 90 λεπτά μονότερμα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με τους Άγγλους να φεύγουν από την Πόλη με το 0-0. Λίγο η τύχη, λίγο η μεταγραφή του πολύπειρου Τζο Χαρτ, κράτησαν όρθια την Αγγλική ομάδα στο καμίνι της Μπασάκσεχιρ. Η απόκτηση του Χαρτ αποδίδει άμεσα καρπούς, με τον Άγγλο να αποδεικνύει ότι το «έχει» ακόμη.

Με σουτ 18-2, κόρνερ 10-1 και κατοχή 71-29 οι Τούρκοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν να το μετατρέψουν σε κάποιο ή κάποια γκολ και το τελικό 0-0 δίνει ελαφρύ προβάδισμα στη Μπέρνλι για τη ρεβάνς της Αγγλίας.

Από το ζευγάρι αυτό προκύπτει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τη νίκη με 4-0 είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Το δεύτερο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη στο Τερφ Μουρ θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς, με τους Άγγλους, οι οποίοι επιστρέφουν σήμερα στη χώρα τους, να είναι πιο έτοιμη καθώς θα έχει αγωνιστεί ενδιάμεσα και με τη Σαουθάμπτον για την πρεμιέρα του Αγγλικού Πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Μπασάκσεχιρ θα υποδεχτεί την Τραμπζονσπόρ για την 1η αγωνιστική της Τουρκικής Σούπερ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ