Καμαρά: «Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, να συνεχίσουμε έτσι»

Καμαρά: «Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν αποτελεσματικοί και πήραν τη νίκη.

Στην παρουσία του κόσμου και την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, με τη νίκη επί της Λουκέρνης με 4-0. Ο Αφρικανός μέσος τόνισε ότι οι οπαδοί βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στη νίκη και παράλληλα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν αποτελεσματικοί και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που έψαχναν απέναντι στην ελβετική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, κάναμε καλή αρχή και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν ένα πολύ κάλο παιχνίδι για εμάς και οι φίλαθλοι μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που βρέθηκε δίπλα στην ομάδα στο αποψινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμασταν αποτελεσματικοί και πήραμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό: «Όταν έρχεσαι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός είναι εύκολο, γιατί νιώθεις από την αρχή πόσο καλός και οργανωμένος σύλλογος είναι. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα καλά και έτσι θα συνεχίσω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ