Η μεγάλη επιστροφή του «μαέστρου»!

Η μεγάλη επιστροφή του «μαέστρου»!

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε κόντρα στην Λουκέρνη αυτά που μπορεί να προσφέρει στους πειραιώτες. Καλή μεταφορά μπάλας, οργάνωση του παιχνιδιού, καλή τελική πάσα και προσπάθειες για γκολ. Ο Φορτούνης επέστρεψε και ηγείται της νέας ομάδας που δημιουργεί ο Ολυμπιακός.

Ο Κώστας Φορτούνης θυμήθηκε τα παλιά. Πήρε στα χέρια την «μπαγκέτα» κι αποφάσισε να δώσει μια μοναδική παράσταση χθες βράδυ στο Καραϊσκάκη. Μια παράσταση απ’ αυτές που ξέρει πολύ καλά να προσφέρει ο διεθνής επιτελικός μέσος.

Ήταν μια εντυπωσιακή βραδιά για τον Ολυμπιακό η χθεσινή. Ήταν όμως μεγάλη βραδιά και για τον Φορτούνη, καθώς ο επιτελικός χαφ της ομάδας του λιμανιού ήταν ο ηγέτης των ερυθρόλευκων.

Ο Φορτούνης «ξεδίπλωσε» στο χορτάρι του Καραϊσκάκη όλες τις ποδοσφαιρικές αρετές που τον χαρακτηρίζουν. Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους για να χαμογελά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων είδε τον Φορτούνη να κάνει αυτό ακριβώς που ζητούσε κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Έδωσε καλό ρυθμό στην ανάπτυξη των ερυθρόλευκων από τον άξονα της μεσαίας γραμμής και βοήθησε τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του λιμανιού. Είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε ότι αυτό ακριβώς ήθελε ο Μαρτίνς από τον διεθνή άσο.

Να δώσει καλό τέμπο στην μεταφορά μπάλας προκειμένου να βρουν Λάζαρος και Ποντένσε σε ανοιχτό γήπεδο την αμυντική γραμμή της Λουκέρνης. Ο Φορτούνης ήταν εξαιρετικός σε πολλούς τομείς του χθεσινού παιχνιδιού.

Και με την εμφάνιση που έκανε αξίζει (και με το παραπάνω) όλα τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για την απόδοση του ο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα. Ο Πορτογάλος κόουτς έλεγε τα καλύτερα στους συνεργάτες του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Φορτούνης, επισημαίνοντας πως η απόδοση του 26χρονου μέσου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Φορτούνης έδειξε αναγεννημένος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είχε πολύ μεγάλη διάθεση, έβγαλε καλές συνεργασίες με Λάζαρο και Ποντένσε και υπάρχει και κάτι ακόμα που θα φανεί στην συνέχεια.

Η ένταξη του Νάτχο στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά θα βοηθήσει πολύ και τον Φορτούνη, καθώς ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού θα μπορέσει να κερδίσει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή, για να γίνεται πιο απειλητικός για τις αντίπαλες άμυνες, έχοντας και ρόλο δεύτερου φορ.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε στην φάση του τρίτου γκολ που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι, με τον Φορτούνη να κάνει ωραία κίνηση στην «πλάτη» της ελβετικής άμυνας και τον Ποντένσε να περνάει την πάσα με το μυτάκι. Η συνέχεια της φάσης ήταν απλή, με τον Γκερέρο να δέχεται την πάσα έτοιμο γκολ από τον Φορτούνη, για να πετύχει ο Ισπανός το 3-0.

Ο Φορτούνης φώναξε παρών και όλοι στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν ανάλογη συνέχεια από τον διεθνή επιτελικό μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ