«Ο Φορτούνης ήταν φανταστικός»

«Ο Φορτούνης ήταν φανταστικός»

Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Λουκέρνη για την απόδοση του διεθνούς μέσου. Οι ερυθρόλευκοι «έβγαλαν το καπέλο» στον 26χρονο επιτελικό χαφ, χαρακτηρίζοντας φανταστική την εμφάνιση του mr 7.

Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε στο ματς με την Λουκέρνη πως είναι αποφασισμένος και πανέτοιμος ν’ αφήσει πίσω την περσινή χρονιά. Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και to10.gr σας αποκάλυψε χθες τι έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς στους συνεργάτες του μετά το τέλος του αγώνα με την ελβετική ομάδα.

Ο Πορτογάλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Φορτούνη αλλά έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον να σταθούμε και στα όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του. Χρήζουν λοιπόν ιδιαίτερης μνείας οι ατάκες που ακούστηκαν στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και τα όσα συζήτησαν οι παίκτες την επομένη του παιχνιδιού.

«Ο Κώστας ήταν φανταστικός. Έκανε μεγάλο παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα. Έδειξε τις ικανότητες του και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να βρούμε καλό ρυθμό στη επίθεση», έλεγαν χαρακτηριστικά οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής επιτελικός χαφ δείχνει με το «καλημέρα» της νέας σεζόν ότι η φετινή χρονιά του ανήκει και πως θα είναι ο ηγέτης της ομάδας του λιμανιού. Ο Μαρτίνς «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση βλέποντας τον Φορτούνη να είναι σε τόσο καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα από τον διεθνή άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ