Οι εντολές του Μαρτίνς, η εντεκάδα και η απόφαση για Νάτχο

Οι εντολές του Μαρτίνς, η εντεκάδα και η απόφαση για Νάτχο

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει νίκη και καλή εμφάνιση στην ρεβάνς με την Λουκέρνη. Σε ποιους τομείς έριξε το βάρος ο Μαρτίνς στην σημερινή προπόνηση, οι σκέψεις για την εντεκάδα και η συζήτηση με τον Νάτχο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πέμπτη την Λουκέρνη και οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την ρεβάνς με την ελβετική ομάδα. Οι πειραιώτες έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς με 4-0, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε και σήμερα στους ερυθρόλευκους, πως θέλει τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα.

Ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε έμφαση στην τακτική στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων, δίνοντας συνεχώς εντολές για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Ο Πορτογάλος ζητούσε γρήγορη μεταφορά μπάλας τόσο από τον άξονα όσο και από τα δύο άκρα.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί πως ο προπονητής των πειραιωτών έδωσε βαρύτητα και στα ανεβάσματα των δύο ακραίων μπακ, καθώς ο Ολυμπιακός «πλήγωσε» την άμυνα της Λουκέρνης στο πρώτο παιχνίδι, με τις επιθετικές προσπάθειες των Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί.

Σκέψεις για την ίδια εντεκάδα

Σε ότι αφορά τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα της ομάδας του στην ρεβάνς με την Λουκέρνη, όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει την ίδια εντεκάδα. Τούτη την ώρα το πιθανότερο σενάριο είναι να παραταχθεί η ομάδα του λιμανιού με τους έντεκα που ξεκίνησαν το πρώτο παιχνίδι, δηλαδή Γιαννιώτης, Ομάρ, Βούκοβιτς, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Γκερέρο.

Τα είπε με Νάτχο ο Μαρτίνς

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή των ερυθρόλευκων και ο Μπίμπαρς Νάτχο δεν θα ταξιδέψει στην Ελβετία. Ο Ισραηλινός μέσος δεν είναι ακόμα έτοιμος και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των πειραιωτών. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε μια μικρή κουβέντα με τον παίκτη, λίγο μετά την προπόνηση, εξηγώντας προφανώς στον διεθνή άσο πως θα έμενε εκτός αποστολής επειδή δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ