Το βίντεο και η απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς

Το βίντεο και η απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε βίντεο με τα λάθη των παικτών του στον αγώνα με τη Λουκέρνη, ζήτησε ακόμη καλύτερη εμφάνιση και απαίτησε νίκη και στην Ελβετία!

Μετά από την ταλαιπωρία με τη βλάβη του αεροπλάνου της Swiss Air και την έκτακτη ναύλωση πτήσης τσάρτερ, η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε, εν τέλει, στην Ελβετία. Οι Ερυθρόλευκοι παρά την περιπέτειά τους, δεν επηρεάζονται και έχουν ξεκάθαρο στόχο να επικρατήσουν και στο δεύτερο παιχνίδι της Λουκέρνης, ώστε να δώσουν βαθμούς στη χώρα, αλλά και για να επιβεβαιώσουν ότι η εικόνα του πρώτου αγώνα είναι η αποτύπωση της πραγματικής ποιότητάς τους.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την ελβετική ομάδα έγινε ακριβώς με αυτό το σκεπτικό από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν θέλει να δει κανέναν να υποτιμάει τον αντίπαλο ή να μην ακολουθεί το πλάνο για τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι.

Αυτό ήταν και το κεντρικό μήνυμα στο βίντεο που έδειξε στους παίκτες του στην πρωινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος δεν έμεινε στην καλή εμφάνιση του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Αντιθέτως, έδειξε σε βίντεο όλα τα λάθη που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι σε εκείνο το παιχνίδι, παρά το τελικό 4-0 και εξήγησε τι πρέπει να γίνεται σε κάθε φάση και πώς πρέπει να αντιδρούν, ο καθένας ξεχωριστά οι παίκτες, αλλά και το σύνολο.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι Μαρτίνς δεν έχει καμία διάθεση ή σκέψη να αλλάξει την αρχική 11άδα του Ολυμπιακού. Ετσι, και την Πέμπτη το βράδυ θα χρησιμοποιήσει την ομάδα του θριάμβου στο Φάληρο. Συγκεκριμένα, βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Γιαννιώτης, στην άμυνα θα παίξουν Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας, στοπ κέντρο το δίδυμο Καμαρά, Μπουχαλάκης, μπροστά τους οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε και στην επίθεση ο Γκερέρο.

Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Swissporarena», ενώ νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς και ένας ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευλων θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ