Τοροσίδης: «Νίκη για να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα»

Τοροσίδης: «Νίκη για να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα»

Στους βαθμούς που παίρνει η χώρας μας στην βαθμολογία της UEFA στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (16/08) αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη

Ο αρχηγός της Εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (15/08) ενόψει του αγώνα κόντρα στη Λουκέρνη στην Ελβετία για τον γ’ προκριματικό του Europa League.  Ο έμπειρος αμυντικός των Ερυθρόλευκων, ερωτηθείς για το τι περιμένει από το παιχνίδι που μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, στάθηκε στους βαθμούς που θα πάρει η Ελλάδα στην βαθμολογία της UEFA με ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού!

Η δήλωση του Τόρο:

«Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Πρέπει να κερδίσουμε για να έχουμε ψυχολογία, γιατί είμαστε καινούρια ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμούς σαν Ελλάδα, γιατί έχουμε φτάσει να παίζουμε προκριματικά από τον Ιούλιο. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για να μπαίνουμε απευθείας και στους ομίλους του Champions League και στους ομίλους του Europa League».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ