ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά 3-1 (vid)

ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά 3-1 (vid)

Η κυπριακή ομάδα στο 19’ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από την Μπερ Σεβά, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος πέτυχε τρία γκολ (3-1) και πανηγύρισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Μετά την ΑΕΚ Λάρνακας μία ακόμα κυπριακή ομάδα προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League. Ο ΑΠΟΕΛ αν και τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού του με την Χάποελ Μπερ Σεβά, τελικά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στο Ισραήλ ήξεραν ότι θα πρέπει να κερδίσουν για να πάρουν την πρόκριση. Η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάλ ξεκίνησε δυνατά και στο 19’ σκόραρε με τον Εντέν Μπεν Μπασάτ. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 0-1.  Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να κάνει την ολική ανατροπή. Ο Κατζού στο 64’ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 79’ ο Λούκας Σόουζα έκανε το 2-1 για τους Κύπριους, με τον Βραζιλιάνο μέσο να σκοράρει ξανά στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι η Αστάνα από το Καζακστάν, η οποία αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ την Πέμπτη 23/08 και ο επαναληπτικός στις 30/08 στο Καζακστάν.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=EXfPSV4D8lY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ