Ολυμπιακός: 5000 εισιτήρια έμειναν για Μπέρνλι

Ολυμπιακός: 5000 εισιτήρια έμειναν για Μπέρνλι

Τα εναπομείναντα μαγικά χαρτάκια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», τα οποία θα ανοίξουν στις 10 έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μπέρνλι ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης πηγαίνει πολύ καλά και πλέον έχουν απομείνει 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα με τη βρετανική ομάδα. Υπάρχουν «μαγικά χαρτάκια» όλων των τιμών, τα οποία θα μπορούν οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί να τα αποκτήσουν από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη, που θα ανοίξουν αύριο το πρωί στις 10.

Τα γκισέ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ παράλληλα οι οπαδοί των Πειραιωτών θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια και για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ