Το σκάουτινγκ του… Χολέμπας στην Μπέρνλι!

Το σκάουτινγκ του… Χολέμπας στην Μπέρνλι!

Η συνάντηση του πρώην αριστερού μπακ του Ολυμπιακού με Κριστιάν Καρεμπέ και Πέδρο Μαρτίνς στην Αγγλία και η αποκάλυψη του σχεδίου που ακολούθησε η Γουότφορντ στην εκτός έδρας νίκη τη επί της Μπέρνλι!

Η νίκη και ένα καθαρό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, στη σημερινή πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα του όλη την εβδομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχοντας αναλύσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού, τα δυνατά, αλλά και τα τρωτά σημεία των Αγγλων.

Στην προσπάθεια για τη μεγάλη νίκη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε για «σύμμαχο» έναν πρώην ποδοσφαιριστή του. Έναν παίκτη που έγραψε τη δική του ιστορία με τα ερυθρόλευκα και την τελευταία 5ετία διαπρέπει σε Καμπιονάτο (Ρόμα) και Πρέμιερ Λιγκ (Γουόρφορντ). Ο λόγος, βεβαίως, για τον Χοσέ Χολέμπας. Ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την αντίπαλο του Ολυμπιακού, καθώς την αντιμετώπισε την Κυριακή. Και τη νίκησε.

Όπως είναι γνωστό, σε εκείνο το παιχνίδι το «Τερφ Μουρ», είχαν δώσει το παρών ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τους βρέθηκαν στα ενδότερα του γηπέδου και συνομίλησαν με τον Χολέμπας. Στη σύντομη συζήτηση που έλαβε χώρα έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, λοιπόν, ο «Γερμανός» τους εξήγησε το πλάνο, το σχέδιο που είχε καταστρώσει ο Ισπανός τεχνικός του Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια, για να νικήσει την… αεροπορία της Μπέρνλι, αλλά και το παιχνίδι της με τις μακρινές μπαλιές.

Τι έκανε η Γουότφορντ, ήταν προσεκτική στην άμυνά της, δεν άφησε την Μπέρνλι να αναπτύξει το παιχνίδι της; Στην άμυνα οι στόπερ και οι κεντρικοί μέσοι ήταν κοντά στους επιθετικούς και «μάζευαν» τις δεύτερες μπάλες, μπλοκάροντας τον μοναδικό τρόπο ανάπτυξης των αντιπάλων τους. Ενώ στην επίθεση κράτησαν την μπάλα χαμηλά και με συνεχείς πάσες και κινήσεις μπόρεσαν να βρουν χώρους και να σκοράρουν 3 γκολ!

Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες και τα δεδομένα των δύο αγώνων, αλλά έδειξε και στη διάρκεια της εβδομάδας ότι «διάβασε» πολύ καλά τη σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού. Και κυρίως, είχε χρόνο στη διάθεσή του για να προετοιμάσει το παιχνίδι. Χρόνος που θα είναι πολυτέλεια στη διάρκεια της σεζόν.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι ο Χολέμπας μίλησε και με άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προσφέροντας τη βοήθειά του ακόμη σε θέματα που αφορούν στο πού θα μείνει η αποστολή στην αγγλική πόλη. Δείχνοντας ότι το πέρασμά του από τους Ερυθρόλευκους δεν ξεχνιέται, ούτε οι φιλίες που δημιούργησε στη χώρα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ