Ομάρ : «Θα πάμε στην Αγγλία για να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Ομάρ : «Θα πάμε στην Αγγλία για να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Ο δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπέρνλι με 3-1, στάθηκε στη βοήθεια που παρείχε ο κόσμος στην ομάδα και τα λόγια του Μαρτίνς στο ημίχρονο. Επίσης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στην Αγγλία για τη νίκη

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Novasports, μετά την σπουδαία νίκη επί της Μπέρνλι με 3-1, μίλησε για το πλάνο που ακολούθησε πιστά ο Ολυμπιακός παρά τις δυσκολίες του ματς, τον λόγο του Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στα αποδυτήρια, ενώ τόνισε και τη δύναμη που πήραν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον κόσμο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού μπακ των «ερυθρόλευκων»:

Για τα λόγια του Μαρτίνς στο ημίχρονο: «Μας είπε να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε αυτό που μπορούμε μεστά στον αγωνιστικό χώρο να είμαστε αυτοί που πρέπει, και πως δεν είναι δίκια μας δουλεία να παραποιούμαστε αλλά να παίζουμε αυτό που μπορούμε».

Για το πως είχαν διαβάσει το παιχνίδι της Μπέρνλι: «Είχαμε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Ξέραμε πως ήταν καλοί στον αέρα και εμείς κρατήσαμε την μπάλα κάτω και κάναμε πολύ καλά αυτό που ήθελε ο προπονητής».

Για τον επαναληπτικό στην Αγγλία: «Δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι η Μπέρνλι στην Αγγλία. Το 3-1 είναι πολύ κάλο αποτέλεσμα, θα πάμε εκεί για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Μας βοήθησαν πάρα πολύ τους νιώθαμε στον αγωνιστικό χώρο, παρά το ότι δεχτήκαμε γκολ μας έσπρωξαν με τη φωνής τους για να γυρίσουμε το ματς ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ