Ομάρ : «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση»

Ομάρ : «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση»

Ο δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απλώς κάνει το πρώτο βήμα. Ο Ομάρ επίσης δήλωσε ότι γνωρίζουν καλά την Μπέρνλι και ξέρουν πως να την εντοπίσουν

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας στη συνέντευξη τύπου πριν τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπέρνλι αρχικά υποστήριξε ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ωστόσο ήταν αισιόδοξος καθώς όπως είπε οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τον αντίπαλο και ξέρουν πως να τον αντιμετωπίσουν. Αναλυτικά ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είπε:

Έχεις αγωνιστεί στην Αγγλία και έχεις εικόνα από το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πώς περιμένει τη ρεβάνς με την Μπέρνλι;

«Η αλήθεια είναι ότι έχω εμπειρία από εδώ και έχω αγωνιστεί στην Αγγλία. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, έχουμε το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Οι αντίπαλοί σας, σας έχουν χρίσει φαβορί. Αποδέχεστε αυτόν τον τίτλο;

«Όχι. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδι και εμείς έχουμε δώσει το ένα. Θα πρέπει να είμαστε αν όχι καλύτεροι, το ίδιο καλοί σε σχέση με το πρώτο ματς ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Θα κοιτάξει ο Ολυμπιακός να αιφνιδιάσει την Μπέρνλι με ένα γρήγορο γκολ ή θα είναι προσεκτικός για να κρατήσει το σκορ από το πρώτο ματς;

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε μία καλή απόδοση ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα. Ο τρόπος θα φανεί από το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Περιμένεις ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση ή με πολλές ομοιότητες;

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όμως δεν πιστεύω ότι μία ομάδα σε μία εβδομάδα μπορεί να κάνει δραστικές αλλαγές και να αλλάξει τόσο πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε, τους αντιμετωπίσαμε πριν μία εβδομάδα. Τους γνωρίζουμε σαν ομάδα και ξέρουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ