Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 1-0 (2-1 πεν.)

Αστάνα – ΑΠΟΕΛ 1-0 (2-1 πεν.)

Η Αστάνα με γκολ του Πέδρο Ενρίκε επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ και έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη και πήρε την πρόκριση με 2-1.

Σε ένα ματς θρίλερ, που κρίθηκε στα πέναλτι, η Αστάνα επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 2-1 και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League. Οι γηπεδούχοι στην κανονική διάρκεια νίκησαν με 1-0 και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, με τον Πέδρο Ενρίκε να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αγωνίζεται στην ομάδα του Καζακστάν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και στο 16’ σκόραρε το τέρμα που έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση. Ο Λατινοαμερικάνος άσος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Το 1-0 παρέμεινε και μετά το τέλος του έξτρα 30άλεπτου, με αποτέλεσμα η πρόκριση στους ομίλους να κριθεί στα πέναλτι.

Ο ΑΠΟΕΛ στη… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι αποδείχθηκε απελπιστικά άστοχος, με τον Νούνο Μοράις να είναι ο μοναδικός παίκτης της κυπριακής ομάδας που κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, σκόραραν με τους Ρίτσαρντ Αλμέιδα και Πέδρο Ενρίκε και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι Κύπριοι μετά από τα προκριματικά του Champions League αποκλείστηκαν και από τα πλέι οφ του Europa League και πλέον θα επικεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το 90άλεπτο:

https://www.youtube.com/watch?v=0WUktb5d7dQ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ