Ποντένσε: «Μπορούμε να πάμε μακριά στο Europa»

Ποντένσε: «Μπορούμε να πάμε μακριά στο Europa»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για το παιχνίδι με την Μπέρνλι και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να πάει μακριά στο Europa League.

Χαρούμενος που σκόραρε και βοήθησε τον Ολυμπιακό να προκριθεί στους ομίλους του Europa League δήλωσε ο Ντάνιελ Ποντένσε, μετά το 1-1 με την Μπέρνλι στο Turf Moor.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, καθώς οι Ερυθρόλευκοι είχαν απέναντί τους μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι Περαιώτες απέδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και μπορούν να φτάσουν μακριά στο Europa.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ ευτυχισμένος γιατί προκριθήκαμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα με το γκολ. Η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες αν και είναι μία νέα ομάδα. Μπορεί να φτάσει μακριά στο Europa League.

Παίζαμε στην Αγγλία και ήταν δύσκολο. Ήταν πιο δύσκολο ματς από το πρώτο. Παίζαμε στο γήπεδό τους με μία ομάδα δυνατή. Θα μπορούσαμε να είχαμε… κλειδώσει το ματς πιο νωρίς αλλά σημασία έχει η πρόκριση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ