Η Ντούντελαντζ ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας ματς της στο Europa League!

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Ντούντελαντζ, ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Europa League πριν καν συμπληρωθεί 24ωρο από την κυκλοφορία τους. Έχει παρουσιαστεί πρόβλημα με πλαστά εισιτήρια τα οποία κοστίσουν έως και 500 ευρώ!

Η Ντούντελαντζ ανακοίνωσε sold out για όλα τα εντός έδρας ματς της στο Europa League! | to10.gr

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που βιώνει η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, η Ντούντελαντζ, με ένα ακόμα γεγονός να επιδεικνύει το μέγεθος της προσμονής των οπαδών της να θαυμάσουν την ομάδα τους σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα από το Λουξεμβούργο διέθεσε ως πακέτο σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στο Europa League και αυτά εξαντλήθηκαν μέσα σε ελάχιστες ώρες, έτσι ανακοινώθηκε και το σχετικό sold out. Αυτό σημαίνει πως όποιος αγόρασε (για παράδειγμα) εισιτήριο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλαν στις 20 Σεπτεμβρίου, αγόρασε παράλληλα και για τα άλλα δύο ματς, με τις τιμές να κινούνται μεταξύ 50 και 125 ευρώ.

Μάλιστα, έχει προκύψει ζήτημα με ηλεκτρονική μεταπώληση των εισιτηρίων, με τις τιμές ανά εισιτήριο να φτάνουν μέχρι και τα 500 ευρώ! Αυτό ανάγκασε τη διοίκηση να προβεί σε νέα ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζει ότι το ενδεχόμενο πώλησης πλαστών εισιτηρίων ανάμεσα σε αυτά είναι πιθανό, συνιστώντας την προσοχή στον κόσμο της.

Η Ντουντελάντζ έχει κληρωθεί στον έκτο όμιλο του Europa League, μαζί με τον Ολυμπιακό, τη Μίλαν και τη Μπέτις. Θα δώσει τα ματς της στο εθνικό στάδιο της χώρας, Josy Barthel, το οποίο έχει χωρητικότητα μόλις 8.125 θεατών. Το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους είναι προγραμματισμένο για τις 25 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο