Χαμός για τα εισιτήρια με Μπέτις

Χαμός για τα εισιτήρια με Μπέτις

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν από νωρίς στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήρια για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης. Κατάμεστο το φαληρικό γήπεδο στην πρεμιέρα των πειραιωτών στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης την Μπέτις, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι κατάμεστο για το πολύ μεγάλο ματς των ερυθρόλευκων.

Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας του λιμανιού πήγαν από νωρίς σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήρια για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τους Ισπανούς.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πολλοί οπαδοί των ερυθρόλευκων έπαιρναν εισιτήρια και για τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι αξιοσημείωτο πως σχηματίστηκαν «ουρές» στα εκδοτήρια και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό παρών και το βράδυ της Πέμπτης, ενισχύοντας την ομάδα του στο πρώτο ματς στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ