Όταν ο Αρης ταπείνωσε την Ατλέτικο στο κατάμεστο Κλ. Βικελίδης (vid)

Όταν ο Αρης ταπείνωσε την Ατλέτικο στο κατάμεστο Κλ. Βικελίδης (vid)

Οι Κίτρινοι στις 16/09/2010 υποδέχθηκαν στο Κλ. Βικελίδης την πανίσχυρη Ατλέτικο Μαδρίτης και με μία γκολάρα του Χαβίτο επικράτησαν με 1-0.

Πριν από 8 χρόνια ακριβώς (16/09/2010) ο Αρης ταπείνωσε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του!

Οι Κίτρινοι του Εκτορ Ραούλ Κούπερ υποδέχθηκαν την ισπανική ομάδα στη Θεσσαλονίκη, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Europa League και με τη βοήθεια των οπαδών τους έκαναν… σμπαράλια την παρέα των Φορλάν, Ντε Χέα, Γοδίν και Ραούλ Γκαρσία!

Οι οπαδοί του Αρη δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου και έδωσαν ώθηση στους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και με την γκολάρα του Χαβίτο κέρδισαν την πανίσχυρη Ατλέτικο, η οποία την προηγούμενη σεζόν είχε κατακτήσει τη διοργάνωση. Στο 59’ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κοντρόλαρε με το στήθος και με μία βολίδα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα και έβαλε… φωτιά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο βραχύσωμος άσος «σκότωσε» τους συμπατριώτες του και οδήγησε σε μία τεράστια νίκη τον Αρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Μισέλ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Μενδρινός, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Κόκε, Ρουίς (92′ Κασναφέρης).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Χέα, Αντόνιο Λόπεθ, Γκοντίν, Άλβαρο Ντομίνγκεθ, Ραούλ Γκαρσία (46′ Ντιέγκο), Καμάτσο (77′ Μάριο Σουάρεθ), Σιμάο, Τιάγκο, Μέριδα (60′ Ρέγιες), Φορλάν.

Θυμηθείτε την γκολάρα του Χαβίτο και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ