ΠΑΟΚ :Ψάχνει τον αντί-Μάτος

ΠΑΟΚ :Ψάχνει τον αντί-Μάτος

Ο ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί την Πέμπτη (20/9) στην κατάμεστη Τούμπα την Τσέλσι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναζητά των αντικαταστάτη του τιμωρημένο Μάτος για το δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Σε ρυθμούς Τσέλσι μπαίνει από σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς μετά το χθεσινό χαλάρωμα οι παίκτες θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνηση καθώς την Πέμπτη υποδέχεται την παρέα του Αζάρ στην κατάμεστη Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι η απουσία του Μάτος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου από σήμερα θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Τα σενάρια που θα παίξουν είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με την μετατόπιση του Αντρέ Βιερίνια στην δεξιά πλευρά της άμυνας με την παρουσία του Τόσκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ενώ το δεύτερο σενάριο θέλει τον Στέλιο Κίτσιου να αγωνίζεται βασικός για πρώτη φορά φέτος με την φανέλα του Δικεφάλου.

Επίσης δεν μπορεί να αγωνιστεί ο τραυματίας Πρίγιοβιτς που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ. Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που έπαιξε στο Ηράκλειο. Είναι σίγουρο πως ο Πέλκας που πήρε ανάσες θα επιστρέψει, αλλά ενδεχομένως και ο Λημνιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ