Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά των επιτήδειων (pic)

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά των επιτήδειων (pic)

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ακόμη εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Τσέλσι στο Λονδίνο και προειδοποιεί τον κόσμο για τις εκδρομές που ισχυρίζονται ότι έχουν εξασφαλισμένες θέσεις

Μπορεί η ακόμη να μην έχει γίνει ούτε το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι στην Τούμπα, αλλά ήδη ο κόσμος του Δικέφαλου ψάχνεται για το παιχνίδι που θα γίνει στο Λονδίνο στις 29 Νοεμβρίου!

Έτσι η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναγκάστηκε να βγάλει μια διευκρινιστική ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο, τονίζοντας ότι τα «μαγικά χαρτάκια», θα διατεθούν μόνο από την ίδια την ομάδα και όχι από γραφεία ταξιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ρητά και κατηγορηματικά τους φιλάθλους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, πως δεν έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Λονδίνου σε κανέναν και πως όλα θα διατεθούν μόνο μέσω της ΠΑΕ, μόλις τα παραλάβει.

Ως εκ τούτου όλες οι προσφερόμενες εκδρομές, που εγγυώνται και εισιτήριο για τον αγώνα, είναι αφερέγγυες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα των φιλάθλων μας».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ρητά και κατηγορηματικά τους φιλάθλους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, πως δεν έχουν…

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ