Αλόνσο: «Έχουμε μάθει στα συνεχόμενα παιχνίδια»

Αλόνσο: «Έχουμε μάθει στα συνεχόμενα παιχνίδια»

Ο Μάρκος Αλόνσο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η Τσέλσι για όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, υποστηρίζοντας πως στόχο της ομάδας είναι να πηγαίνει καλά σε κάθε παιχνίδι.

Ο Ισπανός αμυντικός των «μπλε» του Λονδίνου Μάρκος Αλόνσο μίλησε στο επίσημο site της Τσέλσι και αναφέρθηκε στα συνεχόμενα ματς που θα έχει να δώσει η ομάδα του.

«Όλοι έχουμε μάθει να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Φυσικά μετά, θα πρέπει να επανέλθουμε πολύ γρήγορα και να προπονηθούμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, αλλά και σε αυτό είμαστε μαθημένοι.

Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, αλλά παίζουμε καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι με την ίδια φόρμα.

Υπάρχει πολύς δρόμος στη φετινή σεζόν και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για διεκδικητές τίτλων. Θα είμαστε πολλές ομάδες που θα εμπλακούμε στη διεκδίκηση του τίτλου, και σίγουρα στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την Premier League.

Έχουμε στην ομάδα παίκτες που έχουν ξαναπάρει το πρωτάθλημα, παίζουμε καλά αλλά όπως ξαναείπα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο.

Επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι που έρχεται χωριστά και θέλουμε να τα πάμε όσο πιο καλά γίνεται σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ